Behandlingsform

NaturPraksis tilbyder behandlingsform, her tages det bedste fra Kranio-Sakral, bindevævsmassage og fysiologisk massage dette gives i en komplet behandling.

Kroppen bliver guidet

Med behandlingen bliver kroppen ”guidet” tilbage til en mere optimal tilstand.

Kombination af flere behandlingsmetoder, herunder dybdemassage, unikke pulserende massageteknikker, akupressur, mobiliserende led-frigørelser kombineret med de blideste Kranio-sakral tekniker – alle teknikker, der hjælper både krop og sind

Behandlingen har vist sig at have en særdeles effektiv på virkning på det generelle velvære. Den er særlig effektiv ved de fleste nakke- og rygproblematikker, lindrer spændinger i kroppen og gør dermed underværker for din dagligdag

Som at ”at se med hænderne”

Jeg tester spændingerne i kroppen, ser det man ikke selv kan se, og hjælper til at slippe nogle af de gamle mønstre og spændinger, der hæmmer en.

Ud over at behandlingen er en fantastisk indfølende massage, oplever mange også en stor lettelse efter en behandling. Behandlingen arbejder ofte videre – bliv ikke overrasket, hvis du dagene efter stadig har en følelse af at behandlingen er i gang. Ja, man kan endda blive helt høj af det.

Mange oplever en følelse af at en vægt, man ikke vidste man bar, bliver løftet af ens skuldre.

Rum af nærvær

Behandleren skaber et rum af nærvær og tryghed, der giver kroppen ro til at give slip på de gamle spændinger, man går rundt med. Det er ikke kun en midlertidig lappeløsning, men et løft og en frigørelse.

Under og efter behandling kommer man mere i kontakt med kroppen. En stor hjælp mod stress og skavanker. For når man lytter til kroppen, ved man også hvornår man skal sige til og fra.

Man behøver ikke at tro på noget bestemt for at behandlingen hjælper, men bare give sig hen og mærke sig selv på en ny, og dybere måde.

Lever et fortravlet liv

Mange af os haster igennem dagen, oftest uden at trække vejret ordentligt. Vi har nogle gange så travlt, at vi på en hel dag ikke én eneste gang er opmærksomme på vores krop. Vi får ofte først en oplevelse af den, når den ikke fungerer ordentligt længere.

Det kan skabe den opfattelse af kroppen, som om at den er i vejen for livet, at den er en stopklods. NaturPraksis viser dig og din krop en bedre sammenhæng. I en dybtgående massage/behandling er målet at få spændering til at slippe, samt at slippe de ting som holder dig tilbage.

NaturPraksis’ behandlingsform er mangfoldigt, tager udgangspunkt i din tilstand i kroppen.